Back to homepage

Porođaj – Saveti, informacije, iskustva

Porođaj – Saveti, informacije, iskustva

Sigurno već znate da postoji mnogo toga što treba da uzmete u obzir kada je u pitanju sam dan porođaja. Od razmišljanja o tome kakav će sam porođaj biti, da li ćete izabrati carski rez ili prirodni put, preko odlaska na trudničke kurseve do odabira svih neophodnih potrepština poput pelena, flašica i kolica.

Na ovoj stranici, uz same savete za porodilje, naći ćete i sve o razvoju vaše bebe po nedeljama. Svaki dan, beba raste i razvija se, a u ovoj kategoriji otkrićete šta u kojoj nedelji da očekujete.

Uz celokupnu promenu vašeg života koja prirodno nastaje dolaskom deteta i brige o tome kako najbolje negovati dete, ne zaboravite i na pravnu stranu koja je obavezna za sve novopečene roditelje. Uz prijavu novorođenčeta, gde se izjašnjavate o imenu, prezimenu i državljanstvu, potrebno je detetu osigurati i prijavu prebivališta.

Uz to, naravno, neophodno je izvaditi zdravstvenu knjižicu za dete, a u zavisnosti od radnog odnosa, a na ovoj stranici informišite se kako doći do zdravstvene knjižice. Na kraju, roditelji imaju pravo na dečji dodatak, a ovde možete saznati i koja su dokumenta potrebna, te kako poslati zahtev za dečji dodatak.

Iskustva, saveti i informacije za porodilje

Kada govorimo o odmoru sa porodicom, opcije koje vam mogu biti na raspolaganju su letovanje Albanija naravno, i letovanje u Grčkoj, Egiptu, Crnoj Gori i drugim destinacijama koje su tradicionalno popularne među našim putnicima.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments