Koje aplikacije mame najviše koriste?

17/09/2018 14:14

Koje aplikacije mame najviše koriste?

Aplikacije pored zabave, predstavljaju i prilično korisne stvarčice. U moru aplikacija, istaklo se i nekoliko najpopularnijih, bar kada su mame u pitanju.

Statistika je pokazala da je upotreba ovih aplikacija jedan od trikova kojim se služe moderne mame.

O čemu je reč?

Mamama je uvek potrebno malo dodatne pomoći, a ovo je jedan od načina da olakšaju sebi. Ove besplatne aplikacije, mogu uticati na svakodnevnicu i učiniti je lakšom.

White Noise Baby

Spavanje, odmor? Mame ne odmaraju, a retko kad i spavaju. Međutim, ova aplikacija može pomoći, jer sadrži zvuke koji pomažu bebi da bolje i duže spava.

Child Medical History

Reč je o aplikacija koja pruža mogućnost da pratite sve savete lekara, vrste simptoma i stanja koje se mogu pojaviti kod vaše bebe. Pomoću nje možete pratiti i promene u težini, ali lekove koji su korišćeni i mnogo drugih saveta vezanih za zdravlje bebe.

7 minute Workout

Statistika je pokazala da je ovo najbolja fitnes aplikacija u svetu. Iako bi mnoge mame želele da se posvete vežbanju, jednostavno nemaju vremena. Tu na scenu stupa aplikacija koja uključuje kratki trening vežbi. Sastavljene su tako da zamenjuju trening u teretani.

Period Diary

Iako postoji mnogo različitih tipova aplikacija za nadgledanje menstrualnog ciklusa, ovo je istaknuta kao najbolja besplatna aplikacija. U aplikaciji možete snimati sve simptome, zakazati dnevne aktivnosti i pratiti svoju trudnoću.

Takođe, postoji i opcija koja podseća na kontracepcijske pilule, ali i na dane ciklusa.

Cookpad

Aplikacija se zasniva na hiljadama ukusnih recepata. Uz pomoć ove aplikacije, možete odlučiti šta ćete kuvati, ali imaćete u vidu i šta ste tačno jeli i koliko, tokom dana. Aplikacija pruža mogućnost praćenje omiljenih autora, deljenje najboljih recepata, ali i sopstvenu knjigu recepata koja će vam uvek biti dostupna.

17/09/2018 14:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments