Šta se nalazi u torbi jedne mame?

02/10/2018 14:19

Šta se nalazi u torbi jedne mame?

Velike torbe su sastavni deo života svake žene, pogotovo one koja je majka.

Naime, torba “mora” da bude velika kako bi u nju stale mamine i dečije stvari.

Šta svaka torba treba da sadrži?

FOTO:whatsinmypursebag.com

Svaka mama zna da je torba njen saveznik! Ukoliko imate malo dete, pojedine stvari vam moraju biti pri ruci, jer nikad ne znate u kakvoj se situaciji možete naći.

Torbica za hranu

Ukoliko planirate ceo dan da provedete napolju, obavezno stavite neke grickalice ili voće u torbicu, koja naravno mora biti vodootporna.

Prva pomoć

Prva pomoć mora uvek biti u torbi, bez obzira na starost deteta. Deca su stalno u pokretu, trče, skaču, nespretna su…Postoji verovatnoća da će se u nekom trenutku povrediti. Sadržaj torbe mora uključiti flaster, makazice, zavoje, sprej itd.

Flašica za vodu

Voda je obavezna. Međutim, stručnjaci savetuju izbegavanje plastične boce. Opredelite se za staklenu, zanimljivog dezena.

Kozmetika

Ne zaboravite da ste i vi podjednako važni, pa tako pored kremica za lice i ruke, običnih i vlažnih maramica, ubacite balzam i puder ili korektor.

Antibakterijski sapun za suvo pranje ruku

Nakon korišćenja wc-a, potreban vam je sapun za suvo pranje ruku. Deca, naravno obožavaju puzanje, valjanje po travi, zavlačenje na razna mesta i slično, a vlažne maramice ne mogu zameniti antibakterijski sapun.

Tablete protiv bolova

Tablete protiv bolova i pojedini osnovni lekovi su važni, pa ih ubacite u torbu, pogotovo ako unapred znate da ćete veći deo dana provesti van kuće.

02/10/2018 14:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments