Proizvodi za bebe koje možete i vi da koristite

13/02/2018 13:49

Proizvodi za bebe koje možete i vi da koristite

Uz to što ćete uštedeti vreme i novac, bebi prouzvodi su najnežnija varijanta za negu kože. U nastavku saznajte šta je bezbedno da pozajmite od svoje bebe i kako te proizvode da koristite.

Vlažne maramice

Uz to što mogu da posluže kao higijenska pomoć u nedostatku toalet papira, vlažne maramice skidaju šminku, ali mogu da se koriste i za brisanje cipela.

Krema za sunčanje

Bebi krema za sunčanje ima posebnu formulu koja sadrži veći nivo zaštite, a nema aditiva i hemikalija. Zato, ova krema može da posluži kao idealan losion za lice, naročito na predelu oko očiju.

Bebi puder

Ovaj magičan proizvod može da posluži kao dezodorans, suvi šampon, osveživač obuće, ali i odeće i prostora. Uz to, bebi puder možete da koristite u slučaju osipa ili iritacije kože.

Bebi sapun

Ukoliko imate osetljivu kožu, razmislite da počnete da koristite sapun svoje bebe, koji ne neutralan i ne sadrži hemikalije i mirise, kao obični sapuni. Isto tako, ukoliko imate problem sa seborejom i peruti, isprobajte neki od mnogobrojnih bebi šampona.

Bebi ulje

Uz mazanje tela, ovo ulje može da posluži kao vosak za cipele, ali i za dodavanje sjaja drvetu ili pak čeličnim elementima u kuhinji.

13/02/2018 13:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments