Kada muškarci odnosno žene smatraju da je pravo vreme za prinovu?

05/07/2018 14:28

Kada muškarci odnosno žene smatraju da je pravo vreme za prinovu?

Kada muškarci odnosno žene smatraju da je pravo vreme za prinovu?

Naime, istraživanje sprovedeno u Britaniji, a koje je obuhvatilo 1.732 ljudi, starosti od 18 do 39 godina, pokazalo je zanimjive rezultate. Muškarci su pokazali spremnost pre svojih partnerki.

Muškarci se plaše da će biti “previše stari”?

Istraživanje je otkrilo podatak da muškarac prvo dete poželi u 29 godini života, dok žena smatra da su 32 godine idealne, da prvi put ostane u drugom stanju.

Prema sprovedenoj anketi, muškarci decu žele najkasnije do 35 godine, jer prema mišljenju većine njih, posle te godine su jednostavno “previše stari”. Ipak, žene sa druge strane, kao granicu postavljaju 41 rođendan.

Idelan broj dece

Međutim, postoji stavka oko koje se jači i lepši pol slažu, a to je idealan broj dece. Najviše ispitanika iznelo je mišljenje da je dvoje dece idealno.

Statistika je takođe pokazala da, u poslednjih nekoliko godina “uloga” oca, postaje sve privlačnija muškarcima. Ovde se kao primer ističu Dejvid Bekam i Bred Pit, koji se izgleda odlično snalaze. Naime, muškarci sve više uživaju u očinstvu i raduju se izazovima koje ono nosi.

Stručnjaci navode da je razlika u godinama kada se priželjkuje prvo dete, kod muškaraca i žene različita, jer je ženama od velike važnosti da izgrade karijeru,  stabilnost i postignu nezavisnost.

05/07/2018 14:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments