Kućni lek za čišćenje pluća. Idealno za decu

23/03/2020 21:54

Kućni lek za čišćenje pluća. Idealno za decu

Niko nije veliki fan sirupa za kašalj, ali ako nemate drugi izbor, morate ga piti da bi se oslobodili ružnog kašlja.

Kašalj se ne javlja samo kao posledica iritacija u grlu ili alergija, nego i kao posledica skupljanja sluzi u plućima, koje može uzrokovati bronhitis, hronični kašalj i druge komplikacije.

Kako bi bilo da postoji prirodna, jeftina alternativa bez rizika? 

Da znate da postoji! Reč je o pasti napravljenoj od meda, kokosovog ulja i brašna. Ova smesa se nanosi uveče na grudi i ostavlja se da odstoji celu noć. Ako želite da izbegnete kodein i dektrometofan iz sirupa za kašalj i druge sastojke sa nauspojavama, kao što su vrtoglavica, suvoća usta itd., najbolje je da koristite ovaj lek.

Kod ovog sastojka, najdelotvorniji nije med, nego kokosovo ulje. S obzirom na to da je bogato laurinskom kiselinom, može smanjiti sloj lipida, ondnosno sloj masnoća koje virus koristi kao zaštitu.

Med je već poznat po tome što je dobar kod gripe i prehlade, s obzirom na to da smiruje iritacije grla.

Priprema:

Treba vam organski med, organsko kokosovo ulje, brašno, gaza i hanzaplast. Ugrejte kokosovo ulje i pomešajte sa medom, a potom dodajte kašiku brašna. Namažite to na grudi, preko stavite gazu i ulepite hanzaplastom.

Kada su u pitanju odrasli, smesu ostvaiti celu noć da odstoji, a u slučaju dece, maksimalno tri sata. Odmah će biti rezultata, ali je potrebno ponoviti postupak minimum dva puta.

Pružite šansu ovom leku, pošto je prirodan i bez rizika.

23/03/2020 21:54

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments